Udobje med vožnjo

Novi Ford Mustang je oblikovan tako, da vam sleherni kilometer vožnje nudi čiste vozniške užitke, ne glede na to, ali se z njim vozite v mestu, na avtocesti ali pa na podeželski cesti. Oprimite se volana in občutite več kot pol stoletja razvoja, napredka in tradicije.

Posamezne funkcije so lahko del serijske ali dodatne opreme za doplačilo. Prav tako so funkcije lahko na voljo le kot del vnaprej določenih paketov opreme. Za dodatne informacije si oglejte cenik ali pa kontaktirajte vašega Fordovega prodajalca.
Nova dimenzija komunikacije

Nova dimenzija komunikacije

S pomočjo najnaprednejšega Fordovega uporabniškega vmesnika SYNC 3, s katerim se ponaša novi Mustang, lahko s preprostimi glasovnimi ukazi ali preko 20,3 cm (8") zaslona na dotik upravljate s telefonom, glasbo in navigacijskim sistemom. Povezuje se tudi z vmesnikoma Apple CarPlay in Android Auto, s funkcijo AppLink pa lahko dostopate do nekaterih priljubljenih aplikacij za pametne telefone.

Obarvajte voznjo

Obarvajte vašo vožnjo

Ustvarite barvno kuliso notranjosti vašega avtomobila, ki ustreza vašemu razpoloženju, z ambientalno osvetlitvijo. Izbirate lahko med sedmimi barvami osvetlitve notranjosti, ki jih lahko poljubno združujete. S pomočjo funkcije MyColour lahko oblikujete tudi tri najljubše kombinacije barv. Dodatno lahko osvetlite posamezne dele vozila, kot je na primer prostor za noge.

Mustang Vasa pravila

Vaš Ford Mustang. Vaša pravila.

S sistemom MyMode lahko shranite najljubše nastavitve za vožnjo, vključno z nastavitvami vzmetenja in krmiljenja, odzivnost pedala za plin in menjalnika (samo pri samodejnem menjalniku) nastavitve elektronskega nadzora stabilnosti (ESC), s pomočjo športnega izpušnega sistema z aktivnim ventilom pa tudi glasnost motorja.

Toplo tudi pozimi 2

Da vam bo toplo tudi pozimi

Popolnoma vseeno je, kakšno vreme je zunaj. V vašem Fordu za kar največje udobje poskrbi ogrevanje voznikovega in sovoznikovega sedeža z usnjenim oblazinjenjem, da vam bo prijetno na poti proti cilju tudi v ledeno mrzlih jutrih.

Kljuc za vecjo varnost

Programiran ključ za večjo varnost

Funkcija MyKey vam omogoča, da nastavitve vozila prilagodite vsakemu posameznemu vozniku. V primeru, da vašega Mustanga posodite nekomu drugemu, lahko nastavite največjo hitrost, opozorilnik o pripetju varnostnega pasu in celo določite glasnost zvočnega sistema.

En pritisk na gumb

Le en pritisk na gumb in vaš Mustang bo oživel

Udobno se namestite, zaženite motor s pritiskom na gumb in se odpeljite – vse to, ne da bi ključ vzeli iz žepa ali torbe. S Fordovo funkcijo 'Power Start' v kombinaciji s prepoznavnim zvokom Mustanga je vsak vžig motorja nekaj posebnega.

Zvocni sistem

Zvočni sistem z odličnim zvokom

Zvočni sistem Shaker Pro vključuje digitalni radio DAB+ in predvaja glasbo z zgoščenk in MP3 nosilcev zvoka. Dvanajst zvočnikov in 20-centimetrski ojačevalnik v prtljažniku poskrbijo za odličen, kristalno čist zvok.

Nadzor nad vzvratno voznjo

Popoln nadzor nad vzvratno vožnjo

Ko izberete vzvratno prestavo, se na digitalnem zaslonu samodejno prikaže slika vzvratne kamere. Z njeno pomočjo jasno vidite območje za vašim vozilom. Dodatne grafične oznake označujejo širino in sredinsko točko avtomobila. Tako ne boste spregledali nobene ovire in parkiranje bo postalo enostavnejše ter varnejše.

Projekcija konja

Projekcija prepoznavnega mustangovega konja

Okolico avtomobila zna osvetliti vsak, Ford Mustang pa to stori na poseben način. Ko odprete vrata, se na tla projicira Mustangov znak.